home
graancirkel websites
klik voor artikel
klik voor video's
klik voor artikel
klik voor artikel
klik voor artikel

  contact

GRAANCIRKELS

BEELDTAAL GEWASFORMATIES

Zegge bij Bosschenhoofd,
Nederland

2014 11 23.


Zegge, 2014 11 23. © Ronald Sikking, edit Randell.

   Amai! Wat ben ik overrompeld door de schoonheid van deze formatie!!! Niet alleen zijn schoonheid voedt mijn ontzag, het lag in een veld met, nooit eerder vertoond, Afrikaantjes! Daarbij, krachtige energiŽn pompten mij op als nooit tevoren!

   Het ontwerp van de formatie blijkt een "dromenvanger" (dreamcatcher) voor te stellen. Dat is wat Robbert van den Broeke verklaart in zijn melding. Ik ga er zo in mee, hoewel het me aanvankelijk deed denken aan de formatie die eerder in deze maand was verschenen aan de doodlopende straat, bij de Palingstraat. Opnieuw kon ik er een kabbalistiche levensboom in zien. Het leek opnieuw verbogen, hoewel niet zo veel. Alsof er dingen zijn die worden rechtgetrokken.


   Over het vangen van dromen gesproken, op de 20ste, kort voor de graancirkel zich manifesteerde, zag ik een transparante rood-achtige bol in mijn droom, zwevend aan de Palingstraat waar we verschillende andere formaties hebben gezien dit jaar. Toen ik mijn blik scherpte, zag ik andere transparante bollen in het gezelschap van de lichtelijk rode sfeer. Hun aantal vervaagde. Vervolgens was ik op een plek dat veel weg had van een huiskamer. Een aanwezigheid vertelde me dat ze altijd beschikbaar voor ons zijn geweest. In feite weet ik dit al heel lang, maar ik neem aan dat de boodschap wijd verspreid wil worden, in het bijzonder in de chaotische tijd die over ons is gekomen. De gewasformatie lijkt dus te suggereren, dat we in contact kunnen treden met de geestenwereld door onze dromen te bestuderen.

   Ik heb deze droom dezelfde dag gerapporteerd op FaceBook om 12.02 uur, toegevoegd met de mededeling dat ik me afvroeg of dit mogelijk een nieuwe graancirkel aankondigde. Graancirkel medium Robbert van den Broeke begon de dag erna zich rusteloos te voelen en legde dit uit als het voorgevoel dat erop wees dat er een nieuwe graancirkel zat aan te komen. Die formatie viel uiteindelijk in de nacht van 22 op 23 november.


   Om bij het onderwerp van dromen vangen te blijven; in de nacht die volgde op mijn bezoek aan de formatie ving ik enkele bijzondere dromen. In die dromen was het alsof ik familie en kennissen ontmoette, die waren overleden en me dingen gaven om te compenseren waar ze gedurende het leven niet aan waren toegekomen. Het was alsof ik me in het Bardo (sfeer in het hiernamaals) bevond, waarin de geesten van de overledenen vrede en rust vinden, na een leven vol moeilijkheden als geÔncarneerd wezen hier op aarde.


   Aangezien ik mezelf ook als een dromenvanger beschouw, kan ik het belang ervan onderschrijven om aandacht aan onze dromen te besteden. Het mag dan oefening vergen om de boodschappen van de droom te begrijpen, maar als het eenmaal lukt om zover te komen, dan stelt het ons in staat om vele creatieve oplossingen te vinden voor allerlei soorten problemen die we hier in ons drie-dimensionaal bestaan ervaren.


Staand bosje in het centrum van de dromenvanger.
Een gevangen droom?

   Als ik mensen spreek over dromen, dan hoor ik vaak de klacht dat ze hun dromen niet kunnen onthouden. Door de vele jaren van praktiseren weet ik dat het mogelijk is om de droomgeest te stimuleren.
    Allereerst is het nodig om wilskracht te verzamelen om een droom te kunnen vangen. Indien je je voorneemt om het te gaan doen, dan helpt dat al. Het voornemen op zich werkt dus al als een prikkel voor de droomgeest. Ook is het nodig geÔnstalleerd te zijn om onmiddelijk een pen te grijpen en de droom op te schrijven zodra je eruit ontwaakt. Een klein notitieblokje en een pen gelegen naast je kussen, is waarschijnlijk de makkelijkste weg om dit te kunnen volbrengen.
   Tijdens de eerste pogingen kan het zijn dat de opwinding als gevolg van deze actie je juist Šl te wakker maakt. Het is de kunst om kalm te blijven, nog in de droomroes te blijven dus, om zoveel informatie als mogelijk te kunnen herinneren. In lijn hiermee, geef het niet op als er slechts een enkel klein detail is dat je je herinnert. Schrijf het op, aangezien het in een later stadium meer herinneringen kan oproepen.


   Voor wat betreft mijn belevingen in de formatie bemerkte ik dat het al veel bezocht moest zijn geweest. (Ik was er om half drie op maandagmiddag de 24ste) De meeste planten waren betreden. Aan de zijkanten van de cirkels was het gelukkig nog mogelijk het gewas te inspecteren. Het bleek gebogen vanaf het bodemniveau zonder dat het geknakt of gebroken was. Daardoor was het mogelijk voor de planten om zich weer enigzins op te richtten, daar waar geen voetstappen waren gezet.


   Hoewel ik niet sensitief genoeg ben wanneer het erop aankomt de energieŽn te onderscheiden die door de verschillende cirkels stromen, (voor zover dit het geval zou zijn) bemerkte ik dat ťťn cirkel warmer aanvoelde. Ook toen ik even uit de formatie stapte viel het op hoe alles opeens weer "normaal" was geworden. Er was heel duidelijk een krachtige energiestroom die door de formatie stroomde.
   Toen ik terug huiswaarts ging moest ik mezelf, zoals vaker het geval is als ik van een Robbert van den Broeke formatie vandaan kom, heel bewust terughouden van de neiging tot te hard rijden. Het was, alweer, alsof ik zo zou kunnen vliegen door het verkeer.
   Hoewel ik er inmiddels redelijk aan gewend ben, blijft het me op de ene of andere manier toch ook verbazen hoe veel deze graancirkels me opladen. Het is een energie die uit het puurste plezier bestaat die men zich kan voorstellen! Zo geweldig! Wel adviseer ik voor het opladen de tijd te nemen. Ik ben er dit keer zo'n twee uur in gebleven.

 


   De geur van de afrikaantjes maakte de hele ervaring zelfs nog beter dan het al was. Opmerkelijk natuurlijk, is het feit dat voor deze tijd van het jaar er een heel veld met bloemen in bloei staat van het soort dat niet als winterhard te boek staat... Kan dit een gevolg van klimaatverandering zijn? Waarschijnlijker is het, denk ik, dat de boer veel risico heeft genomen zijn gewas zo merkwaardig laat in het seizoen te laten groeien.
Overigens, veel dank voor deze boer die het toch maar heeft toegestaan voor bezoekers zijn land open te stellen!

 


 


 


 


 


   De volgende twee fotoos zijn gemaakt met een filter dat het spookachtige effect veroorzaakt in combinatie met flitsen. Hoewel spectaculair, is er niets paranormaals aan deze plaatjes, behalve dan dat ze gemaakt zijn in een paranormale gewasformatie natuurlijk.


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Home

 

Randell, betekenis van graancirkels