zelf reflecterend ©

 

home  

 

WIE IS RANDELL  

loopbaan  

filosofie/visie  

GEEST-RIJK  

KUNST  

POňZIE  

ETHIEK  

GRAANCIRKELS  

 

contact/verkoop  

WIE IS RANDELL?

 

loopbaan

Mijn hemel, ik ben op dit moment van schrijven alweer 54 jaar oud! Geboren op 13 september 1961, te Sas van Gent. Getogen aan de grens met BelgiŽ. Een academische loopbaan heb ik bewust vermeden om me zo oorspronkelijk en zo puur mogelijk te kunnen uiten. Daar heb ik tot op heden nooit spijt van gehad.
Misschien verwacht u op deze plaats een curriculum vitae. Het spijt me, ik wil slechts volstaan met u te verzekeren vaak te hebben ge-exposeerd en/of te hebben opgetreden. Wat ik u op deze plaats echter niet wil onthouden zijn enige tekeningen uit mijn jeugd. Zij vormen voor mij de stoffelijke bevestiging van wat ik altijd gevoeld en geweten heb in mij te dragen; een bijzondere gave.

 

Deze bijzondere gave laat zich enigzins omschrijven als een enorme rijkdom die verband houdt met een groot mysterie. Ik voel me verbonden met de natuur, met het leven en de dood, met trancendente sferen, met een wel zeer oorspronkelijke bron en bijzonder ongewone ervaringen.
Nu weet u eigenlijk nog niet veel concreets over mijn geschiedenis maar zo ziet u maar weer dat een beetje kunstenaar zich niet gemakkelijk voegt naar de eisen van zo'n stereotiepe opmaak ten behoeve van een overzichtelijke website. In deel II kunt u echter een ietsje meer over mijn levensloop te weten komen.